Wednesday, May 18, 2011

Εκδρομή στο Σέιχ Σου

Σήμερα το πρωί ανεβήκαμε για άλλη μία φορά στο Σέιχ Σου.  Η παρέα μικρή αλλά εκλεκτή: ο Θωμάς, ο Βασίλης, ο Γιάννης. Με το Γιάννη ήταν η πρώτη φορά που κάναμε μαζί ποδήλατο, και η εμπειρία ήταν καταπληκτική και αποδείχτηκε εξίσου καλός ποδηλάτης με το Βασίλη και καλός γνώστης της περιοχής.

Αν και η βόλτα ξεκίνησε ως κάτι χαλαρό, τελικά εξελίχθηκε σε μία νέα, πρωτόγνωρη για μερικούς από μας, εμπειρία:  βγαίνοντας από τον γνωστό (κλασσικό πλέον) αγροτικό δρόμο που ξεκινάει από τη Γέφυρα της Περραιβού, περνάει μπροστά από τη "Βάρκα" και καταλήγει στο Πανόραμα, απέναντι σπό το στρατόπεδο Παπασχάλη, μπήκαμε σε κάποια μονοπάτια.

Άγνωστα για μένα αυτά τα μονοπάτια, ήταν σημεία όπου χάνεται το φως του ήλιου από τα τριγύρω δέντρα. Δύσκολα για μένα, εύκολα για τα υπόλοιπα παιδιά.

Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήξαμε είναι το εξής:  καλές οι βόλτες στις ανήφορες από τους αγροτικούς και δασικούς δρόμους, αλλά και τα μονοπάτια έχουν τη δική τους γοητεία! Χρειαζόμαστε όμως πολύ προπόνηση για να βελτιώσουμε την τεχνική μας και να γίνουμε, στο τέλος, και καλύτεροι ποδηλάτες.

No comments:

Post a Comment