Monday, April 2, 2012

Φράγμα Θέρμης Ξανά!

Σήμερα, ήμουν πολύ κουρασμένος για να κάνω ποδήλατο. Ακόμα, τρέχει και αρκετή δουλειά που πρέπει να βγει. Γι' αυτούς τους λόγους, ήμουν αποφασισμένος πως δεν θα βγω για ποδήλατο, παρόλο που η μέρα ήταν τέλεια για κάτι τέτοιο: τρομερή ηλιοφάνεια χωρίς να συνοδεύεται από τρομερή ζέση, θα έλεγα πως είχε μία σχετική δροσιά.
Παρόλα αυτά, κατά το μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος και χωρίς πολλές αντιρρήσεις, για να πω την αλήθεια, δέχτηκα να βγούμε μία βολτίτσα. Χωρίς πολύ σκέψη αποφασίσαμε να πάμε και σήμερα στο Φράγμα Θέρμης, αυτή τη φορά βέβαια από το δρόμο. Τελικά, ευτυχώς που βγήκα και σήμερα για βόλτα, καθώς η μέρα μου δεν είχε ξεκινήσει καλά και προβλεπόταν να χειροτερέψει. Γυρίσαμε σπίτι μετά από μία σύντομη βόλτα και τόσο η ψυχολογία μου όσο και η διάθεση είχαν αλλάξει προς το καλύτερο. Ο μεσογειακός Ήλιος τελικά έχει τη δύναμη να σε ψήσει το καλοκαίρι, αλλά τώρα την Άνοιξη είναι φάρμακο πραγματικό.
Κατά τα λοιπά, βόλτα ήταν εξαιρετική και σε χαλαρούς ρυθμούς ώστε να ξεπιαστώ από την ταλαιπωρία του σαββατοκύριακου. Απολαύσαμε, αυτή τη φορά, τη λιακάδα όταν φτάσαμε στο Φράγμα και χαρήκαμε την ησυχία αλλά και την Άνοιξη στην ελληνική εξοχή. Όχι, η τελευταία για άλλη μία φορά μας απογοήτευσε. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα...

No comments:

Post a Comment